Giezen Metaalproducten in Veendam is specialist buis plooien

Het plooien van buizen is een specialistische werkzaamheid en Giezen Metaalproducten BV. is daarbij uw partner bij uitstek als het gaat om het plooien van buis. Daarnaast verzorgen wij ook onder andere doornbuigen, leidingwerk, spiralen en RVS trapleuningen. 

Giezen Metaalproducten
De onderneming heeft al meer dan honderd jaar, sinds 1892, als kernactiviteit het koud buigen en walsen van buizen en profielen. Hiervoor beschikt Giezen Metaalproducten over een moderne machinepark. Hieronder vallen bijvoorbeeld  CNC buigmachines en profielwalsen. Het bedrijf kan daarmee een breed scala aan buizen en profielen van ferro en non-ferro metalen verwerken.

Buis plooien
Het plooien van buis is een aparte techniek binnen de metaalbewerking: het vereist veel kennis en ervaring om een buis te plooien. Giezen heeft de noodzakelijke ervaring en kennis om buizen te plooien en beschikt over de faciliteiten om vierkante-, rechthoekige- en ronde buizen te plooien, evenals de open en gesloten kokers en profielen. De bewerkingen kunnen zowel in 2D als in 3D plaatsvinden. Ook kan het plooien van buizen worden uitgevoerd in diverse materialen, zoals RVS, staal en koper.

Meer weten?

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via tel. 0598-613952, fax 0598-690015 of e-mail info@giezenmetaal.nl

Vraag offerte aan

Neem contact op

*
*
*
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.