Staal buigen

Staal buigen als expertise

Voor het kunnen buigen van staal, met name stalen profielen en buizen, is expertise nodig. Die expertise vindt u bij de vakmensen achter Giezen Tube & Profile Bending. Wij kunnen staal buigen in iedere gewenste vorm en doen dit ook volledig op maat. Natuurlijk verwerken wij ook andere non-ferro metalen als aluminium, rvs, koper, messing en titanium. U vindt onze producten terug in onder meer de scheepsbouw, leidingwerk, meubelindustrie, constructies en trapleuningen.

Expertise

Dé specialist in staal buigen

Al meer dan een eeuw zijn wij dé expert op het gebied van staal buigen.

Het buigen van stalen buizen en profielen tot een kleine radius is niet eenvoudig. Er zijn veel variabelen waarmee rekening moet worden gehouden, zoals dikte, oppervlak en randconditie, alsmede de chemische samenstelling van het materiaal. We hebben hiervoor de juiste kennis in huis, maar beschikken ook over een modern machinepark om dit werk uit te kunnen voeren. 

Met welke machines buigen wij staal?

In ons machinepark staan CNC-machines, CNC-doornbuigmachines en CNC-profielwalsen. Hiermee is het mogelijk staal te buigen, precies zoals u dat wilt. Onze gespecialiseerde werknemers zorgen daarbij altijd voor een optimaal resultaat: een maatproduct dat perfect is afgewerkt en gezien mag worden.

Professioneel staal laten buigen door Giezen

Heeft u stalen materialen die gebogen moeten worden? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Makkelijk & snel contact opnemen

Direct een offerte aanvragen

 

Upload uw tekening(en) of ontwerp(en)

Scroll naar boven