Professioneel pijpen walsen

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor het walsen van pijpen? Giezen Metaalproducten B.V. heeft al 100 jaar ervaring op het gebied van het walsen van pijpen.

Ervaring
Onze ruime ervaring hebben wij niet alleen te danken aan ons 100 jarig bestaan, maar ook vanwege de meest uiteenlopende opdrachten die wij binnenkrijgen. Wij zijn leverancier van maatwerk voor verschillende bedrijven en gespecialiseerd op het gebied van het walsen van pijpen.

Geavanceerde techniek
Ons bedrijf beschikt over zeer geavanceerde machines die een breed scala aan mogelijkheden bieden voor het walsen van pijpen. De combinatie van menselijk vakmanschap en nauwkeurigheid van moderne techniek geeft zekerheid in het walsen van pijpen.

Diverse services
Naast het walsen van pijpen kunt u bij ons ook terecht voor ander werkzaamheden zoals het buigen en walsen van buizen, maar ook voor het verwerken van profielen tot spiralen, beugels, bochten, ringen, etc. Wij gebruiken verschillende metalen pijpen zoals staal, RVS, aluminium, koper, messing en titanium.

Meer weten?

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via tel. tel. 0598-613952, fax 0598-690015 of e-mail info@giezenmetaal.nl

Vraag offerte aan

Neem contact op

*
*
*
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.