Verwarmingsspiraal

Expert in verwarmingsspiralen

Zoekt u naar een maatwerkoplossing in verwarmingsspiralen? Bij Giezen Tube & Profile Bending in Veendam bent u verzekerd van vakmanschap en kwaliteit. Het op maat ontwerpen en vervaardigen van spiralen in elke gewenste vorm, grootte en configuratie behoort tot onze specialiteiten. Door onze uitgebreide kennis, expertise en jarenlange ervaring zijn wij de aangewezen partner als het gaat om het leveren van hoogwaardige buigstukken als verwarmingsspiralen.

Spiraal walsen

Of het nu gaat om spiralen in buis, massief, koker of profiel, van materialen als staal, roestvrij staal of koper, het is geen probleem voor Giezen Tube & Profile Bending. Onze geavanceerde CNC profielwalsen en vrijevorm buigmachines zijn in staat om met grote precisie en volgens bijna elke specificatie te buigen. 

Daarnaast kunnen spiralen, geheel volgens uw wensen, geleverd worden met overlengte of compleet gelast. Dit betekent dat we ook in- en uitlaatbochten kunnen verzorgen, exact volgens de door u opgegeven specificaties. Giezen Tube & Profile Bending is een expert op het gebied van spiralen.

De expertise van Giezen Tube & Profile Bending

Hoewel wij experts noemen in het vervaardigen van spiralen, is dit slechts een facet van wat we bieden. Als kernactiviteit heeft Giezen Tube & Profile Bending het koud buigen en walsen van buizen en profielen. Hierbij is het walsen van spiralen een prominent onderdeel. Ons moderne en veelzijdige machinepark stelt ons in staat om een breed scala aan services aan te bieden, variërend van aluminium buigen tot CNC buigen, doornbuigen, leidingen buigen en het plooien van buizen

Makkelijk & snel contact opnemen

Direct een offerte aanvragen

 

Upload uw tekening(en) of ontwerp(en)

Giezen Tube & Profile Bending

Mocht u specifieke wensen of vragen hebben, of zoekt u naar een op maat gemaakte verwarmingsspiraal? Aarzel niet en neem contact met ons op. Bij Giezen Tube & Profile Bending staan we voor u klaar om u te helpen bij al uw buig- en wals vraagstukken.

Scroll naar boven