Buigen en vormen met doornbuigen

Bent u op zoek naar een specialist voor uw specifieke vraagstuk rondom doornbuigen? Dan bent u bij Giezen aan het juiste adres. Voor onder andere de automotive, de bouw, constructies en de meubelindustrie maken wij maatwerk buizen en profielen. 

Doornbuigen is een techniek waarbij metalen gevormd en gebogen wordt en vereist kennis en ervaring. De vakmensen van Giezen Tube & Profile Bending weten alles van doornbuigen en geen vraagstuk is te gek. Naast doornbuigen omvatten onze specialisaties onder meer profielwalsen, buizen buigen, RVS buizen buigen en aluminium buigen. 

Expertise

Specialisatie doornbuigen

Doornbuigen is een veelgebruikte techniek binnen verschillende industrieën. Bij doornbuigen wordt de buis gebogen over een buigdoorn die binnen de buis of het profiel zit, om te voorkomen dat de buis afplat of ovaal wordt. De druk wordt hierdoor dus opgevangen door de doorn die in de buis geplaatst is. Wij zijn in staat om, met ons moderne en geavanceerde CNC gestuurde machinepark heel nauwkeurig uiteenlopende werkstukken te produceren, variërend van kleine tot grote diameters. 

Maatwerk

Dankzij onze CNC gestuurde doornbuigmachines kunnen wij een breed scala aan buizen en profielen in bijna elke gewenste vorm doornbuigen. Hierdoor kunnen wij maatwerk leveren. Dit geldt voor zowel ferro als non-ferro metalen. Het doornbuigen vereist kennis en ervaring; zaken die bij Giezen in Veendam vanzelfsprekend zijn. 

Giezen Tube & Profile Bending

Giezen is een gespecialiseerd bedrijf met als kernactiviteit het koud buigen en walsen van buizen en profielen. De onderneming maakt gebruik van een uitgebreid, modern machinepark, bestaande uit onder meer CNC-buigmachines en profielwalsen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, vul het contactformulier in of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder. 

Makkelijk & snel contact opnemen

Direct een offerte aanvragen

 

Upload uw tekening(en) of ontwerp(en)

Scroll naar boven