Werken bij Giezen Tube & Profile Bending

Een hecht team met vakmensen

Bij Giezen Tube & Profile Bending werken we met specialisten. Zo heeft de ene collega meer kennis van het walsen en maakt de andere collega de mooiste bochten met de grote doornbuigmachine. Natuurlijk werken er ook allrounders, de collega's die bijna alles kunnen. Er heerst een goede no-nonsense werksfeer waarbij collega's elkaar helpen.

We gaan graag de uitdaging aan

Geen bocht is ons te moeilijk

Giezen Tube & Profile Bending staat er om bekend mee te denken met hun klanten. Ook voor (buig) uitdagingen waarbij het in eerste instantie niet mogelijk leek, weet Giezen vaak een oplossing te bieden. 

Werken bij Giezen voelt als het werken met een grote familie. We werken met een hecht team waarbij we elkaar goed kennen. Hierdoor is het samenwerken een stuk makkelijker en leuker. De meeste collega's werken niet voor niets al jaren bij ons. 

Al meer dan 10 jaar in dienst

Ik heb mijzelf kunnen doorontwikkelen

Ooit begonnen vanuit een stage van school en vervolgens doorgegroeid in de organisatie. Kevin werkt nu als werkvoorbereider en staat dagelijks met vele klanten in contact. 

"Het is leuk als je de klanten leert kennen en ze elke keer weer kan helpen! Helemaal als wij er als team in slagen de klant te verbazen met een mooie en goedwerkende oplossing." 

Redenen om voor Giezen te komen werken

Specialistisch werk

Wij maken bochten voor de gehele buisverwerkende industrie. Van trapleuning tot scheepvaart tot huishoudelijke apparaten.

Kennis delen

Doordat veel van onze collega's al jarenlange ervaring hebben delen we veel van onze kennis intern.

Hecht team

Vind je het prettig om met een vaste groep mensen te werken die op elkaar zijn ingespeeld dan zit je bij Giezen goed.

Zelfstandig werken

Binnen Giezen Tube & Profile Bending heb je de ruimte om zelfstandig te werken en de verantwoordelijkheid van het eindproduct op je te nemen.

Afwisselend

Doordat we voor veel opdrachtgevers werken uit verschillende sectoren is geen dag hetzelfde. 

Een begrip binnen de industrie

Giezen bestaat al meer dan 100 jaar en is een begrip in Nederland in de metaalindustrie. 

Open sollicitatie

Denk jij een goede toevoeging te zijn aan het team van Giezen Tube & Profile Bending? Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen.  

Stuur een open sollicitatie naar [email protected] en wie weet kom jij binnenkort bij ons buizen buigen!

Scroll naar boven