Leuningen buigen

Op maat gebogen leuningen

Bij Giezen Tube & Profile Bending streven we naar kwaliteit, precisie en klanttevredenheid. Wij zijn gespecialiseerd in het buigen en walsen van buizen en profielen, waarbij leuningen buigen een van de vele mogelijkheden is. Wilt u leuningen voor spiltrappen en wenteltrappen precies op maat laten buigen? Dankzij ons uitgebreide machinepark en jarenlange ervaring leveren wij u een perfect eindproduct.

Nauwkeurige productie voor een perfect resultaat

Leuningen buigen is een technisch complex proces. Geavanceerde technologie en vakkundig opgeleide professionals zijn vereist om een vloeiende, naadloze buiging te realiseren. Bij Giezen Tube & Profile Bending maken we gebruik van CNC-gestuurde machines, die elke leuning perfect buigen volgens de specificaties van de klant. Of het nu gaat om een enkel stuk of om een serieproductie, de precisie en de consistentie van onze producten zijn altijd van het hoogste niveau.

Sinds 1892

Ruime ervaring

Door onze ruime ervaring kunnen wij u optimaal adviseren op het gebied van buigen van buizen voor leuningen die voldoen aan eisen van veiligheid en functionaliteit. Wij buigen alle mogelijke leuningen afgestemd op uw wens. Naast buizen buigen en walsen verrichten ook andere werkzaamheden zoals montagewerkzaamheden, lassen en boren.

De keuze van professionals

Bij Giezen Tube & Profile Bending begrijpen we dat onze klanten op zoek zijn naar berouwbare, hoogwaardige oplossingen. Daarom garanderen we naast deskundig advies, kwaliteit van onze producten en een snelle levering.

Heeft u nog vragen over het buigen van leuningen of wilt u meer weten over onze diensten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundig team staat klaar om u te helpen met uw buig- en walsvraagstukken. Kies voor Giezen Tube & Profile Bending, de specialist in leuningen buigen.

Specialist in buigen en walsen

Giezen Tube & Profile Bending is een erkend metaalverwerkingsbedrijf dat sinds 1892 actief is. Wij buigen en walsen verschillende soorten metalen leuningen, waaronder staal, RVS, aluminium en koper, maar ook ringen, spiralen, beugels en bochten.

Makkelijk & snel contact opnemen

Direct een offerte aanvragen

 

Upload uw tekening(en) of ontwerp(en)

Scroll naar boven