Profiel buigen

Profielen buigen bij Giezen

Bent u op zoek naar vakbekwame mensen voor het buigen van profielen? Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring voor het buigen van al uw profielen.

Bij Giezen Tube & Profile Bending draait alles om precisie, vakmanschap en betrouwbaarheid. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige diensten voor het buigen van profielen en buizen. Wij bieden gespecialiseerde diensten aan in het buigen van diverse typen profielen, waaronder aluminium profielen, U-profielen, aluminium hoekprofielen, kokerprofielen en overige hoekprofielen.

 

Expertise

Moderne technieken

Wij hebben een uitgebreid en modern machinepark, waarmee wij profielen in elke gewenste afmeting buigen. Wij buigen buizen en profielen tot bochten, ringen, spiltrappen, leidingen en spiralen. Elk formaat en elke kwaliteit en soort profielen die wij buigen, behoudt zijn vormvastheid, fysische eigenschappen en technische specificaties.

Wij maken gebruik van de nieuwste CNC gestuurde machines om een constante hoge kwaliteit en nauwkeurigheid te garanderen. Deze machines zijn uitgerust met geavanceerde technologieën die zorgen voor een uitzonderlijke precisie en consistentie in het buigproces. Met behulp van computerprogramma’s kunnen we de gewenste buigradius, hoek en vorm nauwkeurig instellen, wat resulteert in perfect gebogen profielen die voldoen aan de specificaties van onze klanten.

Profielen buigen: precisie en kwaliteit

Of het nu gaat om aluminium profielen buigen, u profiel buigen of hoekprofiel buigen. Bij Giezen Tube & Profile Bending gaan we voor een mooie bocht en een strak eindproduct. Er zijn veel variabelen waarmee we rekening moeten houden tijdens het buigproces (zoals dikte, oppervlak, randconditie en de chemische samenstelling van de materialen). Wij beschikken over de juiste kennis en staan garant voor een kwalitatief en consistent eindproduct.

Buigen: de expertise van Giezen

Giezen Tube & Profile Bending is een professioneel metaalproducentenbedrijf met meer dan 100 jaar ervaring. Wij verwerken, buigen en walsen verschillende metalen zoals RVS, aluminium en titanium voor het maken van onze producten. Wij verrichten ook andere werkzaamheden zoals monteren, boren en lassen van metalen.

Makkelijk & snel contact opnemen

Direct een offerte aanvragen

 

Upload uw tekening(en) of ontwerp(en)

Scroll naar boven