Walsen

Walsen van buizen en kokers

Walsen van een buis of koker wordt vaak toegepast als er een grote radius gewenst is. Voorbeelden daarvan zijn hekwerken of leuningen van trappen. Voor het buigen van buizen en kokers met een kleinere radius gebruiken we meestal onze doornbuigmachines.

Onze walsen zetten we ook in voor de productie van verwarmings- en koelspiralen. We kunnen spiralen met zowel grote als kleine diameters fabriceren.

 

De expert in profielwalsen

Profielwalsen is één van de specialiteiten van Giezen Tube & Profile Bending. Onze CNC-profielwalsen kunnen buizen en profielen walsen vanaf Ø 6 mm t/m Ø 139,7 mm. Maar we kunnen ook vierkante en rechthoekige kokers, hoekprofielen, massieve assen, UNP-, HEA-, en IPE-profielen en plat- en ellipsovale buizen bewerken met onze profielwalsen.

Met onze profielwalsen kunnen we bijna alle voorkomende ferro- en non-ferro metalen bewerken, waaronder staal, roestvaststaal, aluminium, koper, messing, cunifer en titanium.

Toepassingen van gewalste onderdelen zijn bijvoorbeeld ringen, leidingen, torenspiralen, slakkenhuis-spiralen, verwarming- en koelspiralen, spiltrapleuningen, hekwerk en leuningwerk.

Makkelijk & snel contact opnemen

Direct een offerte aanvragen

 

Upload uw tekening(en) of ontwerp(en)

Scroll naar boven