Koelspiraal

Een perfecte koelspiraal

Wanneer u op zoek bent naar een koelspiraal, kunnen wij u die aanbieden. Giezen Tube & Profile Bending levert producten van hoge kwaliteit.

U vindt onze koelspiralen in diverse marktsectoren zoals de transport-, energie- en constructiesector. Wij beschikken over een machinepark dat geheel geautomatiseerd een koelspiraal voor u vervaardigt. Onze medewerkers beschikken over de juiste vakkennis om met gebruik van onze machines tot het gewenste en kwalitatief hoogwaardige eindproduct te komen. Ze staan voor u klaar om u van dienst te zijn bij het vervaardigen van de koelspiraal.

 

Ontwerpen

Hebt u een gecompliceerde koelspiraal voor uw product nodig, maar beschikt u niet over een juiste tekening? Wij kunnen in samenwerking met u een ontwerp maken voor een koelspiraal en u tevens adviseren over het toe te passen materiaal voor de koelspiraal.

Koelspiralen moeten van een goed warmtegeleidend materiaal gemaakt zijn. Daarom worden koper en RVS veel gebruikt voor het vervaardigen van verwarmings- en koelspiralen. 

 

Makkelijk & snel contact opnemen

Direct een offerte aanvragen

 

Upload uw tekening(en) of ontwerp(en)

Over ons

Al meer dan een eeuw zijn wij dé expert op het gebied van metaal buigen en walsen. We hebben hiervoor de juiste kennis in huis, maar beschikken ook over een modern machinepark. We kunnen hierdoor onder de meeste ferro-en nonferro metalen CNC buigen en walsen.

Scroll naar boven