Profielwalsen

Profielwalsen bij Giezen Metaal

De profielwalsen zijn in staat om ieder willekeurig product te vervaardigen. Giezen Tube & Profile Bending in Veendam heeft al meer dan een eeuw ervaring in deze bewerkingstechniek en is de aangewezen partner om uw product te realiseren.

Profielwalsen

Profielwalsen is een specialiteit van Giezen Tube & Profile Bending . De CNC-profielwalsen kunnen buizen en profielen walsen vanaf Ø 6 mm t/m Ø 139,7 mm. Uiteraard kunnen ook vierkante en rechthoekige kokers, hoekprofielen, massieve assen, UNP-, HEA- en IPE-profielen en plat -en ellipsovale buizen worden verwerkt bij het profielwalsen.

Het profielwalsen wordt uitgevoerd op bijna alle voorkomende ferro en non-ferro metalen, waaronder staal, roestvaststaal, aluminium, koper, messing, cunifer en titanium. Toepassingen zijn bijvoorbeeld ringen, leidingen, torenspiralen, slakkenhuis-spiralen, verwarming-en koelspiralen, spiltrapleuningen, hekwerk en leuningwerk.

Giezen Metaal

Het bedrijf Giezen Tube & Profile Bending in Veendam is specialist in het koud buigen en walsen van buizen en profielen. Het moderne machinepark stelt de onderneming in staat om naast het profielwalsen ook andere bewerkingen uit te voeren in ferro en non-ferro metalen, waaronder doornbuigen, buis plooien, spiralen vormen en het vervaardigen van trapleuningen in bijvoorbeeld RVS.

Makkelijk & snel contact opnemen

Direct een offerte aanvragen

 

Upload uw tekening(en) of ontwerp(en)

Scroll naar boven