CNC buigen

CNC buigen als expertise

Één van de specialiteiten van Giezen Tube & Profile Bending in Veendam is het CNC buigen van uiteenlopende producten. Naast het CNC buigen behoren buisplooien, doornbuigen, RVS-buizen buigen en aluminium buigen tot de activiteiten die Giezen met de hoogste nauwkeurigheid uitvoert.

 

Expertise

CNC buigen toepassen

De CNC-doornbuigmachines en de multi-radius vrijevorm buigmachine stellen Giezen Tube & Profile Bending in staat om een breed scala aan buizen en profielen in bijna elke gewenste vorm te buigen met CNC-besturing als uitgangspunt. Giezen buigt vanaf Ø 4 mm t/m Ø 168,3 mm, waarmee het zijn specialisatie voor het CNC buigen onderstreept. Giezen verwerkt ook massieve assen en vierkante en rechthoekige kokers, evenals plat ovale en ellips ovale buis en andere profielen.  De machines zijn in staat om het CNC buigen toe te passen op bijna alle ferro en non-ferro metalen, waaronder staal, rvs, aluminium, koper, messing, titanium en cunifer.

Makkelijk & snel contact opnemen

Direct een offerte aanvragen

 

Upload uw tekening(en) of ontwerp(en)

Giezen Tube & Profile Bending 

Giezen Tube & Profile Bending is een bedrijf dat al meer dan een eeuw haar waarde in CNC buigen voor haar klanten heeft waargemaakt. De onderneming is gespecialiseerd in het koud buigen en walsen van buizen en profielen. Een moderne machinepark staat hiervoor ter beschikking.

Scroll naar boven