Leidingen buigen

Leidingen buigen bij Giezen

Leidingen buigen is sneller, goedkoper en betrouwbaarder dan het aanbrengen van knel-of soldeerfittingen of het werken met lasbochten. Dankzij jaren van expertise en investeringen in de beste machines, hebben wij het leiding buigen volledig onder controle. Laat uw leidingen vakkundig buigen door Giezen Tube & Profile Bending, waar passie voor het vak en technische knowhow samenkomen.

Expertise

Ervaring in leidingen buigen

Giezen Tube & Profile Bending is niet zomaar een naam in de branche; wij zijn sinds 1892 de specialist in het buigen van leidingen. Van grote industriële projecten tot maatwerk opdrachten, u kunt bij ons terecht voor verschillende werkzaamheden. Of het nu gaat om leidingen buigen, walsen van buizen en profielen of het vormen van spiralen, beugels, bochten en ringen. Onze expertise omvat het verwerken van een breed scala aan metalen, zoals RVS, aluminium, koper, messing en titanium, waardoor we flexibiliteit en kwaliteit in elk project garanderen. 

Afgewerkte producten en afwerking

De afwerking van een product is vaak net zo belangrijk als het initiële buigproces. Zodra uw leidingen naar wens zijn gebogen, bieden wij een scala aan afwerkingsopties. Of u nu kiest voor verchromen, verzinken of coaten, we zorgen ervoor dat uw product niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook duurzaam beschermd is tegen externe factoren. 

Geavanceerde Technologie en Methoden

Bij Giezen Tube & Profile Bending gebruiken we geavanceerde buigmachines en technologieën. Ons team wordt voortdurend getraind in de nieuwste technieken en methoden, zodat we kunnen voldoen aan de steeds veranderende eisen van de industrie. Met de combinatie van traditioneel vakmanschap en moderne technologie zorgen wij voor een product van topkwaliteit. 

Makkelijk & snel contact opnemen

Direct een offerte aanvragen

 

Upload uw tekening(en) of ontwerp(en)

Specialiteit van Giezen Tube & Profile Bending

Giezen Tube & Profile Bending is veel meer dan een specialist in het buigen van leidingen of het buigen van buizen en profielen. Of het nu gaat om solderen, lassen, boor-, knip-, pons-, of zetwerk, onze expertise strekt zich uit over alle facetten van de metaalbewerking. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om u niet alleen kwaliteitswerk te leveren, maar ook om u te adviseren en begeleiden van concept tot eindproduct. 

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op. Onze vakmensen staan voor u klaar.

Scroll naar boven