Sinds 1892

Stalen buis buigen

Stalen buizen buigen bij Giezen

Een stalen buis buigen is een metaalbewerking waar veel vraag naar is. Deze bewerking kan voor veel verschillende industrieën gebruikt worden en is daarmee erg veelzijdig. Het is mogelijk om de stalen buizen in verschillende vormen en maten te maken en laten buigen. Door deze flexibiliteit zijn onze eindproducten geschikt voor verschillende industrieën, bijvoorbeeld de auto industrie, de bouw, meubelproductie en machinebouw

Bij Giezen Tube & Profile Bending hebben we de expertise en vaardigheden in huis om producten van hoge kwaliteit te leveren. Wij specialiseren in het buigen van buizen met diameters van Ø 4 mm tot Ø 114,3 mm. Dit doen wij in ons machinepark met de nieuwste technieken en een team van deskundige professionals. Onze diepgaande kennis over diverse materiaalsoorten en de vaardigheid om machines nauwkeurig in te stellen zijn hierin van belang.

Vakmanschap

100+ jaar ervaring in stalen buizen buigen

Al sinds 1892 zijn wij bezig met onszelf ontwikkelen op verschillende fronten, waaronder het buigen van stalen buizen. Dit is niet het enige waar wij sterk in zijn, zo specialiseren wij ons ook in aluminium buizen buigen en RVS-bochten maken. Bij Giezen kunnen wij stalen buizen buigen vanaf Ø 4 mm tot en met Ø 114,3 mm.

We hebben al vele stalen buizen mogen buigen voor verschillende industrieën en hebben al voor vele uitdagingen gestaan en oplossingen bedacht. Zo doen we bijvoorbeeld veel voor de meubelindustrie, winkelinrichting en machinebouw. Deze industrieën vragen vaak creatieve oplossingen voor het buigen van buizen, wat ons vak uitdagender en leuker maakt.

Stalen buis buigen ons vakmanschap

Vakmanschap en precisie is voor ons van groot belang om de beste kwaliteit te leveren. Een stalen buis buigen klinkt misschien eenvoudig, maar een goede bocht vereist veel vakmanschap en ervaring. Bij Giezen besteden we daarom veel tijd aan het opleiden van onze werknemers. Op die manier geven we onze kennis en ervaring door, zodat we de kwaliteit op hoog niveau houden. Er zijn namelijk veel variabelen waar onze buizen buigers rekening mee moeten houden. Denk hierbij aan het materiaal, de dikte van de buis, het oppervlak, randconditie en zelfs de chemische samenstelling van het materiaal. Wij onderscheiden ons hierin door ons gespecialiseerde intern opgeleid personeel en modern machinepark.

Specialistische en realistische partner

Met de expertise in stalen buizen buigen zijn wij de perfecte partner om uw stalen buis te laten buigen. We weten wat er nodig is, hebben de expertise in huis en stellen realistische afspraken op. Onze processen zijn dusdanig gestructureerd dat we duidelijk inzicht hebben in onze werkzaamheden. Dat zorgt ervoor dat wij precies weten wanneer we opdrachten inplannen en in werking zetten. Zo komen wij na wat wij aan onze klanten beloven en leveren wij op tijd. Heb je vragen over jouw project of zou je graag willen overleggen met ons? Neem dan contact met ons op! Wil je graag buizen laten buigen bij Giezen? Vraag dan gemakkelijk een offerte aan!

Waarom Giezen

Jarenlange ervaring

Al sinds 1892 zijn we gespecialiseerd in het buigen van buizen en profielen. 

Kwaliteit voorop

Kwaliteit vinden we belangrijk, dat voeren we door in alle aspecten van ons bedrijf. 

Deskundig advies

Buigen en walsen is onze specialiteit, wij kunnen u daarom voorzien van deskundig advies.

Snelle levering

Onze processen zijn geoptimaliseerd om een zo snel mogelijke levering te realiseren. 

Scroll naar boven