Sinds 1892

Stalen buis buigen

Stalen buis buigen is een veel gevraagde metaalbewerking welke voor veel verschillende industrieën wordt gebruikt. Het buigen van stalen buizen en andere materialen maakt het mogelijk om buizen in verschillende vormen en maten te maken. Deze bewerking maakt het daarom geschikt voor een breed scala aan toepassingen.

Bij Giezen Tube & Profile Bending beschikken we over de expertise en vaardigheden om producten van topkwaliteit te leveren. Onze grondige kennis van diverse materiaalsoorten en de vaardigheid om machines nauwkeurig in te stellen zijn hierin essentieel. Ons aanbod omvat het buigen van buizen met diameters van Ø 4 mm tot Ø 114,3 mm, ondersteund door een hoogwaardig machinepark en een team van toegewijde, vakkundige professionals. Onze eindproducten vinden hun weg naar verschillende industrieën, waaronder de automobielindustrie, de bouw, meubelproductie, machinebouw en infrastructuurprojecten.

Vakmanschap

100+ jaar ervaring in stalen buizen buigen

Als sinds jaar en dag, sinds 1892, hebben wij ons ontwikkeld in het buigen van o.a. stalen buizen. Ook aluminium buizen buigen en RVS-bochten maken zijn werkzaamheden waarin wij zijn gespecialiseerd. Bij Giezen kunnen stalen buizen buigen vanaf Ø 4 mm tot en met Ø 114,3 mm. 

We hebben al vele stalen buizen mogen buigen voor verschillende industrieën en hebben al voor vele uitdagingen gestaan en oplossingen bedacht. Zo doen we bijvoorbeeld veel voor de meubelindustrie, winkelinrichting en machinebouw. Deze industrieën vragen vaak creatieve oplossingen voor het buigen van buizen, wat ons vak uitdagender en leuker maakt. 

Stalen buis buigen ons vakmanschap

Een stalen buis buigen klinkt misschien eenvoudig, maar een goede bocht vereist veel vakmanschap en ervaring. Bij Giezen besteden we daarom veel tijd aan het opleiden van onze werknemers. Op die manier geven we onze kennis en ervaring door, zodat we de kwaliteit op orde houden. Er zijn namelijk veel variabelen waar onze buizen buigers rekening mee moeten houden. Denk hierbij aan het materiaal, de dikte van de buis, het oppervlak, randconditie en zelfs de chemische samenstelling van het materiaal. Wij onderscheiden ons hierin door ons gespecialiseerde intern opgeleid personeel en modern machinepark.

Specialistische en realistische partner

Met de expertise in stalen buizen buigen zijn wij de perfecte partner om uw stalen buis te laten buigen. We weten wat er nodig is, hebben de expertise in huis en stellen realistische afspraken op. Onze processen zijn dusdanig gestructureerd dat we duidelijk inzicht hebben in onze werkzaamheden. Dat maakt dat wij precies weten waar we kunnen schuiven en zo na kunnen komen wat wij beloven.

Waarom Giezen

Jarenlange ervaring

Al sinds 1892 zijn we gespecialiseerd in het buigen van buizen en profielen. 

Kwaliteit voorop

Kwaliteit vinden we belangrijk, dat voeren we door in alle aspecten van ons bedrijf. 

Deskundig advies

Buigen en walsen is onze specialiteit, wij kunnen u daarom voorzien van deskundig advies.

Snelle levering

Onze processen zijn geoptimaliseerd om een zo snel mogelijke levering te realiseren. 

Scroll naar boven