Aluminium buigen

Aluminium buigen bij Giezen

Buigen van aluminium behoort tot de specialisaties van Giezen Tube & Profile Bending. Door onze jarenlange ervaring met opdrachten vanuit verschillende sectoren zijn wij in staat deskundig advies te geven en een oplossing te bieden voor ieder vraagstuk op het gebied van aluminium buigen. Bent u op zoek naar een buigexpert om uw aluminium te buigen? Dan bent u bij Giezen aan het juiste adres.

 

Giezen Tube & Profile Bending

Dé specialist in aluminium buigen

Bij Giezen Tube & Profile Bending hebben wij jarenlange ervaring in het koud buigen en walsen van buizen en profielen. Sinds 1892 zijn wij de betrouwbare partner voor al uw buizen-buigopdrachten. Het buigen van aluminium is één van onze specialiteiten. Heeft u een uitdagend vraagstuk wat betreft het buigen van aluminium? Neemt u gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing.

Hoe wij aluminium buigen

Aluminium buigen moet op professionele wijze gebeuren. Bij Giezen Tube & Profile Bending beschikken we over een groot machinepark waar we aluminium materialen kunnen buigen tot de door u gewenste vorm. Het machinepark bestaat uit onder andere CNC doornbuigmachines en een multi-radius vrijevorm buigmachine. Met behulp van deze moderne machines zijn wij in staat om het aluminium buigen in te zetten voor een breed scala aan producten. Het aluminium buigen is geschikt voor vrijwel alle profielen in bijna elke gewenste vorm. Bij Giezen Tube & Profile Bending kunnen wij buizen buigen vanaf Ø 4 mm tot en met Ø 139,7 mm.

Aluminium laten buigen bij Giezen

We zetten ons in voor een betrouwbare en professionele bijdrage aan het vervaardigen en het ontwerpen van uw aluminium producten. Heeft u aluminium materialen die gebogen moeten worden? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder. Neemt u contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Makkelijk & snel contact opnemen

Direct een offerte aanvragen

 

Upload uw tekening(en) of ontwerp(en)

Scroll naar boven