RVS buizen buigen

Nauwkeurig RVS buizen buigen

Het buigen van RVS buizen gebeurt nauwkeurig en met de nodige vakmanschap. Giezen Tube & Profile Bending in Veendam is daarbij de betrouwbare partner en kan buizen buigen in iedere vorm; nauwkeurig, mooi en zo dat het aan alle eisen voldoet.

Expertise

Specialist RVS buizen buigen

Het machinepark van Giezen Tube & Profile Bending bestaat uit moderne CNC-machines, CNC-doornbuigmachines en CNC-profielwalsen. Hiermee is het mogelijk om RVS buizen te buigen in iedere gewenste vorm.

De specialisten van Giezen zorgen voor een optimaal resultaat, met een product dat aan alle eisen voldoet. Niet alleen qua maatvoering, maar ook esthetisch. RVS wordt immers zowel binnen- als buitenshuis toegepast en vaak in zicht. Het visuele aspect - strak en mooi - is daarom van groot belang. RVS buizen buigen is dan ook een specialistisch werk dat u met een gerust hart aan Giezen overlaat. 

RVS buizen buigen: precisie en efficiëntie

Er zijn verschillende methoden om RVS buizen te buigen. Afhankelijk van de toepassing en het eindproduct wordt bepaald welke methode het beste is. Hierbij wordt rekening gehouden met de sterkte en stijfheid van het materiaal. 

RVS CNC buigen

RVS CNC buigen is een methode waarbij het RVS wordt gebogen volgens specifieke ontwerpspecificaties. Dit gebeurt met behulp van een computergestuurde machine. Deze methode biedt een hoge precisie en reproduceerbaarheid bij het buigen van complexe vormen. 

RVS doornbuigen

Bij RVS doornbuigen wordt het RVS op maat gesneden. Vervolgens wordt de buis gebogen met behulp van een mal die binnen in het materiaal wordt geplaatst. De doorn zorgt voor ondersteuning en voorkomt dat het materiaal tijdens het buigen knikt of vervormt. Het voordeel van doornbuigen is dat het resulteert in een nauwkeurige en consistente buiging, met weinig vervorming van de buis. 

RVS walsen

Bij RVS walsen wordt het RVS gebogen door de buis tussen twee of meer walsen te plaatsen. Hierdoor wordt de buis geleidelijk gevormd tot de gewenste buiging is bereikt. 

Makkelijk & snel contact opnemen

Direct een offerte aanvragen

 

Upload uw tekening(en) of ontwerp(en)

RVS buis buigen door Giezen Tube & Profile Bending

Wij hebben bij Giezen inmiddels meer dan een eeuw ervaring in het buigen en walsen van buizen en profielen. Een RVS buis of RVS pijp buigen is een specialistisch werk dat Giezen met precisie en efficiëntie uitvoert. Voor het buigen van RVS buizen kunt u dus met een gerust hart terecht bij Giezen Tube & Profle Bending. 

Vraag gelijk een offerte aan of neem contact met ons op bij vragen.

Scroll naar boven