Buis plooien

Specialist in buis plooien

Het plooien van buizen is een specialistische werkzaamheid. Giezen Tube & Profile Bending is uw partner bij uitstek als het gaat om het plooien van een buis. Daarnaast verzorgen wij ook onder andere doornbuigen, leidingwerk, spiralen en RVS trapleuningen. 

 

Sinds 1892

Kennis en ervaring

Het plooien van een buis is een aparte techniek binnen de metaalbewerking. Het vereist veel kennis en ervaring om een buis te plooien. Giezen heeft de noodzakelijke ervaring en kennis om buizen te plooien en beschikt over de faciliteiten om vierkante, rechthoekige en ronde buizen te plooien, evenals open en gesloten kokers en profielen. De bewerkingen kunnen zowel in 2D als in 3D plaatsvinden. Ook kan het plooien van buizen worden uitgevoerd in diverse materialen, zoals RVS, staal en koper.

Giezen Tube & Profile Bending

De onderneming heeft al meer dan honderd jaar - sinds 1892 - als kernactiviteit het koud buigen en walsen van buizen en profielen. Hiervoor beschikt Giezen Tube & Profile Bending over een moderne machinepark. Hieronder vallen bijvoorbeeld CNC-buigmachines en profielwalsen. Het bedrijf kan daarmee een breed scala aan buizen en profielen van ferro en non-ferro metalen verwerken.

Makkelijk & snel contact opnemen

Direct een offerte aanvragen

 

Upload uw tekening(en) of ontwerp(en)

Scroll naar boven