Doornbuigen

Doornbuigen als expertise

Doornbuigen vereist kennis en ervaring. Giezen Tube & Profile Bending in Veendam beschikt daar volop over. De specialisaties omvatten verder onder meer profielwalsen, buizen buigen, RVS buizen buigen en aluminium buigen.

Expertise

Specialisatie doornbuigen

De buis wordt bij het doornbuigen gebogen over een buigdoorn die binnen de buis of het profiel zit, om te voorkomen dat de buis afplat of ovaal wordt. Giezen is in staat om met haar moderne en geavanceerde CNC-gestuurde machinepark heel nauwkeurig uiteenlopende werkstukken te produceren.

Met de CNC gestuurde doornbuigmachines is Giezen in staat om een breed scala aan buizen en profielen in bijna elke gewenste vorm te doornbuigen. Het doornbuigen vereist kennis en ervaring; zaken die bij Giezen in Veendam vanzelfsprekend zijn.

Giezen Tube & Profile Bending

Giezen is een gespeciliseerd bedrijf met als kernactiviteit het koud buigen en walsen van buizen en profielen. De onderneming maakt gebruik van een uitgebreid, modern machinepark, bestaande uit onder meer CNC-buigmachines en profielwalsen. Giezen Tube & Profile Bending kan hierdoor een breed scala aan buizen en profielen van ferro en non-ferro metalen verwerken.

Makkelijk & snel contact opnemen

Direct een offerte aanvragen

 

Upload uw tekening(en) of ontwerp(en)

Scroll naar boven