Bewerkingen

8

Buigen

Ons machinepark bestaat uit CNC doorn-buigmachines en een multi-radius vrijevorm buigmachine. Met behulp van deze moderne machines zijn wij in staat om een breed scala aan buizen en profielen in bijna elke gewenste vorm te buigen.

Wij kunnen buizen buigen vanaf Ø 4 mm. t/m. Ø 168,3 mm.

Natuurlijk kunnen wij ook massieve assen, vierkante en rechthoekige kokers, plat ovale en ellips ovale buis en andere profielen buigen.

Walsen

Als u op zoek bent naar een specialist op het gebied van het walsen van profielen, dan bent u bij Giezen Metaalproducten BV. aan het juiste adres.

Op onze profielwalsen kunnen wij buizen en profielen walsen vanaf Ø6 mm. t/m Ø 139,7mm. Natuurlijk kunnen wij ook vierkante en rechthoekige kokers, hoekprofielen, massieve assen, UNP / HEA / IPE profielen, plat -en ellipsovale buizen walsen.

8

8

Diverse Werkzaamheden

Sinds 1892 houdt Giezen Metaalproducten B.V. zich bezig met het walsen en buigen van buizen en profielen. Naast deze hoofdactiviteit bieden wij ook de mogelijkheid een compleet product te laten produceren.

Wij kunnen in onze moderne fabriek de gebogen buizen en profielen boren, tappen, ponsen, zetten, optrompen, mig- en tig lassen, hardsolderen, afpersen, monteren etc.

Neem contact op

*
*
*
Uw bericht is verzonden! Bedankt voor uw bericht.
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.