Buizen buigen is de specialiteit van Giezen Metaalproducten

Het buigen van buizen is een specialiteit van Giezen Metaalproducten BV in Veendam. Wilt u buizen laten buigen, dan neemt u direct contact met ons op. Ook verzorgen wij onder meer CNC buigen, walsen van profielen en buisplooien.

Giezen Metaalproducten
Het bedrijf Giezen Metaalproducten is gespecialiseerd in het koud buigen en walsen van buizen en profielen. Giezen beschikt over een ultramodern machinepark, bestaande uit ondermeer CNC buigmachines en profielwalsen.

Buigen van buizen
Giezen Metaalproducten biedt al meer dan een eeuw het koud buigen van buizen als kernactiviteit aan. Het moderne machinepark met onder meer CNC-buigmachines maakt dat een breed scala aan buizen van ferro en non-ferro metalen kunnen worden verwerkt. De jarenlange ervaring stelt Giezen in staat om deskundig advies te geven en een oplossing te bieden voor ieder vraagstuk op het gebied van het buigen van buizen. Giezen Metaalproducten levert een betrouwbare en professionele bijdrage aan het vervaardigen en het ontwerpen van alle metaalproducten. Giezen buigt buizen en profielen van bijna alle ferro en non-ferro metalen waaronder staal, roestvaststaal, aluminium, koper, messing, titanium en cunifer.

 

Meer weten?

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via tel. 0598-613952, fax 0598-690015 of e-mail info@giezenmetaal.nl

Vraag offerte aan

Neem contact op

*
*
*
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.