Buizen buigen

Het buigen van buizen is een specialiteit van Giezen Metaalproducten BV in Veendam. Wilt u buizen laten buigen, neemt u dan contact met ons op. Ook verzorgen wij onder meer CNC buigen, walsen van buizen en profielen

Buizen laten buigen naar de gewenste vorm

Bij Giezen Metaalproducten ontvangen we veel uiteenlopende opdrachten omtrent het buigen van buizen. Door onze jarenlange ervaring met opdrachten vanuit verschillende sectoren zijn wij in staat deskundig advies te geven en een oplossing te bieden voor ieder vraagstuk op het gebied van het buigen van buizen. Onze machines buigen uw buizen tot een kwalitatief eindproduct in bijna elk gewenste vorm. De eindproducten die kunnen worden vervaardigd vindt u terug in diverse sectoren, waaronder de transport-, auto-, bouw- en meubelindustrie. In welke vorm u de buizen ook wilt laten buigen, wij kunnen het voor u regelen!

Welk materiaal buis wilt u laten buigen?

We beschikken over een modern machinepark met onder meer CNC-doornbuigmachines en CNC-profielwalsen. Hierdoor kunnen wij een breed scala aan buizen en profielen van ferro en non-ferro metalen verwerken. Denk hierbij aan staal, roestvaststaal, aluminium, koper, messing, titanium en cunifer. Bestaat uw buis uit een ander materiaal? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee en weten snel een oplossing te vinden.

Buizen laten buigen door Giezen Metaalproducten

Giezen Metaalproducten BV. heeft al meer dan honderd jaar, sinds 1892, als kernactiviteit het koud buigen en walsen van buizen en profielen. We beschikken over een ultramodern machinepark, bestaande uit ondermeer CNC doornbuigmachines en CNC profielwalsen. We zetten ons in voor een betrouwbare en professionele bijdrage aan het vervaardigen en het ontwerpen van alle metaalproducten.

Heeft u buizen die gebogen moeten worden? Of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Meer weten?

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via tel. 0598-613952, fax 0598-690015 of e-mail info@giezenmetaal.nl

Benieuwd naar onze prijzen? Vraag gelijk vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop!

Vraag offerte aan

Neem contact op

*
*
*
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.