Buigtechnieken door Giezen Metaalproducten B.V.

Hier bij Giezen Metaalproducten B.V. zijn we expert op het gebied van buigtechnieken. Als u uw metaal bij ons laat buigen, bent u gegarandeerd van producten van uitstekende kwaliteit.

Ervaring
Door onze jarenlange ervaring op het gebied van buigtechniek zijn wij in staat om deskundig advies te geven en een oplossing te bieden voor al uw vraagstukken. Wij leveren een professionele bijdrage aan het vervaardigen en het ontwerpen van alle metaalproducten. Door de buigtechniek worden staal, aluminium, koper en RVS professioneel in de gewenste vorm gebogen, ongeacht de kwaliteit en het formaat van het materiaal. Ook blijven de fysische eigenschappen en technische specificaties van het metaal gewaarborgd tijdens de buigtechniek. Buigtechniek is geschikt voor het vervaardigen van bijvoorbeeld spiralen, leidingen, beugels en bochten. Deze kwalitatieve eindproducten worden gebruikt in ondermeer de meubelindustrie en scheepsbouw.

Meer weten?

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via tel. 0598-613952, fax 0598-690015 of e-mail info@giezenmetaal.nl

Vraag offerte aan

Neem contact op

*
*
*
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.