Buigwerk door Giezen Metaalproducten B.V.

Voor al uw professioneel buigwerk van ronde, vierkanten en rechthoekige buizen kunt u terecht bij de specialist, Giezen Metaalproducten B.V.

Gespecialiseerd
Sinds 1892 zijn wij gespecialiseerd in buigwerk van o.a. aluminium, koperen en stalen buizen. Het buigwerk wordt door onze geavanceerde machines verricht. De buizen worden tot kwalitatieve eindproducten gebogen. Enkele voorbeelden zijn ringen, beugels, bochten en spiralen. De eindproducten die worden vervaardigd vindt u terug in diverse sectoren, waaronder de transport-, auto-, bouw- en meubelindustrie.

Jarenlange ervaring
Met onze jarenlange ervaring op het gebied van buigwerk en walswerk staan wij garant voor kwaliteit, zekerheid en deskundig advies. Daarnaast staan wij voor u klaar voor het ontwerpen van nieuwe producten, die door middel van buigwerk vervaardigd worden. Bij Giezen Metaalproducten B.V. kunt u ook terecht voor andere metaalwerkzaamheden, zoals las en boorwerk.

Meer weten?

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via tel. 0598-613952, fax 0598-690015 of e-mail info@giezenmetaal.nl

Vraag offerte aan

Neem contact op

*
*
*
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.