CNC buigen, Giezen Metaalproducten contacteren

Één van de specialiteiten van Giezen Metaalproducten in Veendam is het CNC buigen van uiteenlopende producten. Naast het CNC buigen behoren buis plooien, doornbuigen, RVS buizen buigen en aluminium buigen tot de activiteiten die Giezen met de hoogste nauwkeurigheid uitvoert.

Giezen Metaalproducten
Giezen Metaalproducten BV is een bedrijf dat al meer dan een eeuw haar waarde voor haar klanten heeft waargemaakt. De onderneming is gespecialiseerd in het koud buigen en walsen van buizen en profielen. Een moderne machinepark staat hiervoor ter beschikking.

CNC buigen
De CNC doorn-buigmachines en de multi-radius vrijevorm buigmachine stelt Giezen Metaalproducten in staat om een breed scala aan buizen en profielen in bijna elke gewenste vorm te buigen met CNC besturing als uitgangspunt. Giezen  buigt vanaf Ø 4 mm t/m Ø 168,3 mm, waarmee het zijn specialisatie voor het CNC buigen onderstreept. Giezen verwerkt ook massieve assen, vierkante en rechthoekige kokers, evenals plat ovale en ellips ovale buis en andere profielen.  De machines zijn in staat om het CNC buigen toe te passen op bijna alle ferro en non-ferro metalen, waaronder staal, rvs, aluminium, koper, messing, titanium, cunifer enzovoort.

Meer weten?

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via tel. 0598-613952, fax 0598-690015 of e-mail info@giezenmetaal.nl

Vraag offerte aan

Neem contact op

*
*
*
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.