Staal buigen

Stalen pijpen en buizen buigen

Voor het kunnen buigen van staal, en met name stalen profielen en buizen, is expertise nodig. Die expertise vindt u bij de vakmensen van Giezen Tube & Profile Bending. Wij kunnen staal buigen in iedere gewenste vorm en doen dit ook volledig op maat. Naast staal buigen verwerken wij natuurlijk ook andere non-ferro metalen als aluminium, rvs, koper, messing en titanium. U vindt onze producten terug in onder meer de scheepsbouw, leidingwerk, meubelindustrie, constructies en trapleuningen. 

Expertise

Dé specialist in staal buigen

Het buigen van stalen buizen en profielen tot een kleine radius is niet eenvoudig. Er zijn veel variabelen waarmee rekening moet worden gehouden, zoals dikte, oppervlak en randconditie, alsmede de chemische samenstelling van het materiaal. Met 100 jaar ervaring hebben wij de juiste kennis in huis. Daarnaast beschikken wij ook over een modern machinepark om dit werk naar behoren uit te kunnen voeren. 

Stalen buis buigen in iedere vorm

Bij Giezen Tube & Profile Bending hebben we de expertise in huis om staal in iedere denkbare vorm te buigen. Voor ieder vraagstuk bieden wij een passende oplossing. Een stalen pijp buigen komt erg precies. Wanneer een stalen buis onderdeel is van een constructie is, is het belangrijk dat er geen afwijking is. Dankzij onze expertise in het buigen van staal bent u verzekerd van de beste kwaliteit.  

Modern machinepark

In ons machinepark staan CNC machines, CNC doornbuigmachines en CNC profielwalsen. Hiermee is het mogelijk staal te buigen, precies zoals u dat wilt. Onze gespecialiseerde werknemers zorgen daarbij altijd voor een optimaal resultaat: een maatproduct dat perfect is afgewerkt en gezien mag worden. 

Professioneel staal laten buigen door Giezen

Wilt u een stalen pijp of buis laten buigen? Of heeft u stalen materialen die gebogen moeten worden? Vraag naar de mogelijkheden bij Giezen Tube & Profile Bending! Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. 

Makkelijk & snel contact opnemen

Direct een offerte aanvragen

 

Upload uw tekening(en) of ontwerp(en)

Scroll naar boven