Verwarmingsspiraal

Expert in verwarmingsspiralen

Het vervaardigen van spiralen in iedere gewenste vorm is één van de specialiteiten van Giezen Tube & Profile Bending in Veendam. Als expert op het gebied van spiralen is Giezen met haar kennis en ervaring uw aangewezen partner.

Spiralen walsen

Spiralen walsen in buis, massief, koker of profiel in onder andere staal, roestvrijstaal of koper vormt voor Giezen Tube & Profile Bending in Veendam geen probleem. De CNC-profielwalsen en vrijevorm buigmachines zijn in staat om volgens bijna iedere specificatie te buigen.

Spiralen kunnen worden geleverd met overlengte of compleet gelast, met in- en uitlaatbochten. Alles op specificatie en eisen van u als klant. Giezen Tube & Profile Bending is expert op het gebied van spiralen.

Makkelijk & snel contact opnemen

Direct een offerte aanvragen

 

Upload uw tekening(en) of ontwerp(en)

Giezen Tube & Profile Bending

De onderneming Giezen Tube & Profile Bending heeft als kernactiviteit het koud buigen en walsen van buizen en profielen. Een onderdeel van haar programma zijn de spiralen, waarin Giezen expert is. Om de fabricage van spiralen nauwkeurig, netjes en volledig op klantenspecificatie te kunnen realiseren, beschikt het bedrijf over een modern machinepark. Dit is een machinepark waarmee ook andere specialisaties worden uitgevoerd, waaronder aluminium buigen, CNC buigen, doornbuigen, leiding buigen en buis plooien.

Scroll naar boven