Doornbuigen nodig? Giezen Metaalproducten bellen.

Doornbuigen vereist kennis en ervaring. Eigenschappen waarover Giezen Metaalproducten BV in Veendam beschikt. De specialisaties omvatten verder onder meer profielwalsen, buizen buigen, RVS buizen buigen en aluminium buigen.

Giezen Metaalproducten
Giezen is een gespeciliseerd bedrijf met als kernactiviteit het koud buigen en walsen van buizen en profielen. De onderneming maakt gebruik van een uitgebreid, modern machinepark, bestaande uit ondermeer CNC buigmachines en profielwalsen. Het resultaat is dat Giezen Metaalproducten een breed scala aan buizen en profielen van ferro en non-ferro metalen kan verwerken.

Doornbuigen
De buis wordt bij het doornbuigen gebogen over een buigdoorn die binnen de buis of het profiel zit om te voorkomen dat de buis afplat of ovaal wordt. Giezen is in staat om met haar moderne en geavanceerde CNC gestuurde machinepark heel nauwkeurig uiteenlopende werkstukken te produceren. Met de CNC gestuurde doorn-buigmachines is Giezen in staat om een breed scala aan buizen en profielen in bijna elke gewenste vorm te doornbuigen. Het doornbuigen vereist kennis en ervaring, zaken die bij van Giezen in Veendam vanzelfsprekend zijn.

Meer weten?

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via tel. 0598-613952, fax 0598-690015 of e-mail info@giezenmetaal.nl

Vraag offerte aan

Neem contact op

*
*
*
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.