Bewerkingen

Buigen

Buigen

Ons machinepark bestaat uit CNC doorn-buigmachines en een multi-radius vrijevorm buigmachine. Met behulp van deze moderne machines zijn wij in staat om een breed scala aan buizen en profielen in bijna elke gewenste vorm te buigen.

Wij kunnen buizen buigen vanaf Ø 4 mm. t/m. Ø 168,3 mm.

Natuurlijk kunnen wij ook massieve assen, vierkante en rechthoekige kokers, plat ovale en ellips ovale buis en andere profielen buigen.

Lees meer over buigen

Walsen

Als u op zoek bent naar een specialist op het gebied van het walsen van buizen en profielen, dan bent u bij Giezen Metaalproducten BV. aan het juiste adres.

Op onze profielwalsen kunnen wij buizen en profielen walsen vanaf Ø6 mm. t/m Ø 139,7mm. Natuurlijk kunnen wij ook vierkante en rechthoekige kokers, hoekprofielen, massieve assen, UNP / HEA / IPE profielen, plat -en ellipsovale buizen walsen.

Lees meer over walsen

Walsen

Diversen

Diverse Werkzaamheden

Sinds 1892 houdt Giezen Metaalproducten B.V. zich bezig met het walsen en buigen van buizen en profielen. Naast deze hoofdactiviteit bieden wij ook de mogelijkheid een compleet product te laten produceren.

Wij kunnen in onze moderne fabriek de gebogen buizen en profielen boren, tappen, ponsen, zetten, optrompen, mig- en tig lassen, hardsolderen, afpersen, monteren etc.

Lees meer over diversen

Wat doen wij

Sinds 1892 zijn wij gespecialiseerd in buigwerk van onder andere stalen buizen. Het buigwerk wordt door onze geavanceerde machines verricht. De machine kan de stalen buis buigen tot een kwalitatief eindproduct. De eindproducten die kunnen worden vervaardigd vindt u terug in diverse sectoren, waaronder de transport-, auto-, bouw- en meubelindustrie.

Ervaring

Door onze ruime ervaring kunnen wij u optimaal adviseren op het gebied van het buigen van een stalen buis voor producten die voldoen aan veiligheid en functionaliteit. Wij buigen alle mogelijke leuningen afgestemd op uw wens. Naast het buigen van een stalen buis, verrichten ook andere werkzaamheden zoals montagewerkzaamheden, lassen en boren.

  • Kwaliteit
  • Korte levertijden
  • Jarenlange ervaring
  • Deskundig advies

 
 

Diverse opdrachten

Natuurlijk buigen we ook een ronde of vierkant buis speciaal voor bijvoorbeeld spiralen, leidingen en trapleuningen. Naast het buigen en walsen van een stalen buis kunnen wij tevens het coaten, verchromen en verzinken van de producten voor u verzorgen.

App

Smartphone App

Download onze nieuwe app:

Play Store

iOS App

Of scan de QR code met uw smartphone:

QR Code

Neem Contact Op

*
*
*
Uw bericht is verzonden! Bedankt voor uw bericht.
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.

Voor meer informatie over het buigen en walsen van buizen en profielen, neem vandaag nog contact met ons op via: tel. 0598-613952 of u kunt ons mailen: info@giezenmetaal.nl