Een perfecte koelspiraal

Wanneer u op zoek bent naar een koelspiraal, kunnen wij die u aanbieden. Giezen Metaalproducten biedt producten van hoge kwaliteit.

U vindt onze koelspiralen in diverse marktsectoren zoals de transport-, energie en constructiesector. Wij beschikken over een machinepark, dat geheel geautomatiseerd een koelspiraal voor u vervaardigt. Onze medewerkers beschikken over de juiste vakkennis om met gebruik van onze machines tot een gewenst en kwalitatief eindproduct te komen. Ze staan voor u klaar om u van dienst te zijn bij het vervaardigen van de koelspiraal.

Over ons
Al meer dan een eeuw zijn wij dé expert op het gebied van metaal. We hebben hiervoor de juiste kennis in huis, maar beschikken ook over een modern machinepark. We kunnen hierdoor onder de meeste ferro-en nonferro metalen CNC buigen en walsen.

Ontwerpen
Hebt u een gecompliceerde koelspiraal voor uw product nodig, maar beschikt u niet over een juiste tekening? Wij kunnen in samenwerking met u een ontwerp maken voor een koelspiraal en u tevens adviseren over het toe te passen materiaal voor de koelspiraal.

Meer weten?

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via tel. 0598-613952, fax 0598-690015 of e-mail info@giezenmetaal.nl

Vraag offerte aan

Neem contact op

*
*
*
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.