Profielwalsen, een specialiteit van Giezen Metaalprodukten Veendam

De profielwalsen zijn in staat om ieder willekeurig product te vervaardigen. Giezen Metaalproducten in Veendam heeft al meer dan een eeuw ervaring in deze bewerkingstechniek en is de aangewezen partner om uw toepassing uit te voeren.

Giezen Metaalproducten
Het bedrijf Giezen metaalproducten in Veendam is specialist in het koud buigen en walsen van buizen en profielen. Het moderne machinepark stelt de onderneming in staat om naast het profielwalsen ook andere bewerkingen uit te voeren in ferro- en non-ferro metalen, waaronder doornbuigen, buis plooien, spiralen en het vervaardigen van trapleuningen RVS.

Profielwalsen
Het profielwalsen is een specialiteit van Giezen Metaalproducten. De CNC-profielwalsen kunnen buizen en profielen walsen vanaf Ø6 mm t/m Ø 139,7 mm. Uiteraard ook de vierkante en rechthoekige kokers, hoekprofielen, massieve assen, UNP / HEA / IPE profielen, plat -en ellipsovale buizen worden verwerkt bij het profielwalsen. Het profielwalsen wordt uitgevoerd op bijna alle voorkomende ferro –en non-ferro metalen, waaronder staal, roestvaststaal, aluminium, koper, messing, cunifer en titanium. Toepassingen zijn bijvoorbeeld ringen, leidingen, torenspiralen, slakkenhuis-spiralen, verwarming –en koelspiralen, spiltrapleuningen, hekwerk en leuningwerk.

Meer weten?

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via tel. 0598-613952, fax 0598-690015 of e-mail info@giezenmetaal.nl

Vraag offerte aan

Neem contact op

*
*
*
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.