Expert voor spiralen? Giezen Metaalproducten in Veendam

Het vervaardigen van spiralen in iedere gewenste vorm is één van de specialiteiten van Giezen Metaalproducten BV. in Veendam. Als expert op het gebied van spiralen is Giezen uw partner met haar kennis en ervaring.

Giezen Metaalproducten
De onderneming Giezen Metaalproducten heeft als kernactiviteit het koud buigen en walsen van buizen en profielen. Een onderdeel van haar programma zijn de spiralen, waarin Giezen expert is. Om de fabricage van spiralen nauwkeurig, netjes en volledig op klantenspecificatie te kunnen realiseren beschikt het bedrijf over een modern machinepark. Een machinepark waarmee ook andere specialisaties worden uitgevoerd, waaronder aluminium buigen, CNC buigen, doornbuigen, leidingwerk en het buis plooien.

Spiralen
Spiralen buigen in buis, massief, koker of profiel in onder andere staal, roestvrijstaal of koper vormt voor Giezen Metaalproducten in Veendam geen probleem. De CNC-profielwalsen en vrijvorm buigmachines zijn in staat om volgens bijna iedere specificatie te buigen. Spiralen kunnen worden geleverd met overlengte of compleet gelast, met in- en uitlaatbochten. Alles op specificatie en eisen van u als klant. Giezen Metaalproducten is expert op het gebied van spiralen.

Meer weten?

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via tel. 0598-613952, fax 0598-690015 of e-mail info@giezenmetaal.nl

Vraag offerte aan

Neem contact op

*
*
*
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.