RVS trapleuningen nodig? Giezen Metaalproducten in Veendam

Het maken van trapleuningen uit RVS is een expertise die Giezen Metaalproducten in Veendam als geen ander beheerst. De kennis en ervaring bieden de faciliteiten om RVS trapleuningen in iedere gewenste vorm te vervaardigen. 

Giezen Metaalproducten
Het bedrijf Giezen produceert niet alleen trapleuningen in RVS, maar beschikt over de ervaring en kennis van vele bewerkingen voor het realiseren van buizen en profielen in ferro- en non-ferro metalen. Hiervoor staat niet alleen haar al meer dan een eeuw ervaring voor garant, maar ook haar modern geoutilleerde machinepark. Hier kunnen ook bewerkingen als aluminium buigen, doornbuigen, buis plooien, profielwalsen en spiralen nauwkeurig worden uitgevoerd.

RVS trapleuningen
Trapleuningen uit RVS is maatwerk dat veel kennis en vaardigheid vraagt van de metaalbewerker. Giezen Metaalproducten in Veendam beschikt over specialisten op het gebied van RVS trapleuningen. RVS trapleuningen en balustrades worden in iedere vorm gebogen, volledig op specificatie. Giezen gaat samen met u op zoek naar de ideale combinatie van trapleuning, de trap en de omringende materialen. Esthetisch mooi en passend in de omgeving zijn de uitgangspunten. Speels, rond, strak en vierkant, Giezen levert RVS trapleuningen op maat voor iedere toepassing, zowel voor binnen als buiten.

Meer weten?

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via tel. 0598-613952, fax 0598-690015 of e-mail info@giezenmetaal.nl

Vraag offerte aan

Neem contact op

*
*
*
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.