Verwarmingsspiraal van hoogwaardige kwaliteit

Bent u op zoek naar een verwarmingsspiraal, dan bent u bij Giezen Metaalproducten aan het juiste adres.

Wie zijn wij
Al meer dan een eeuw zijn wij dé expert op het gebied van buigen en walsen van buizen en profielen. We hebben hiervoor de juiste kennis in huis, maar beschikken ook over een modern machinepark. We kunnen hierdoor de meeste ferro-en nonferro metalen CNC buigen ( plooien ) en walsen. Ook het vervaardigen van een verwarmingsspiralen behoort tot de mogelijkheden.

Vakkennis
Bij Giezen Metaalproducten beschikken we over een machinepark, dat geheel geautomatiseerd de verwarmingsspiraal voor u vervaardigt. Onze medewerkers beschikken over de juiste vakkennis om met gebruik van onze machines tot een gewenst en kwalitatief eindproduct te komen. Ze staan te allen tijde voor u klaar om u van dienst te zijn bij het vervaardigen van de perfecte verwarmingsspiraal.

Bijzondere projecten
Hebt u een gecompliceerde verwarmingsspiraal voor uw product nodig, maar beschikt u niet over een juiste tekening? Wij kunnen in samenwerking met u een ontwerp maken voor een verwarmingsspiraal en u tevens adviseren over het toe te passen materiaal voor de verwarmingsspiraal.

Meer weten?

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via tel. 0598-613952, fax 0598-690015 of e-mail info@giezenmetaal.nl

Vraag offerte aan

Neem contact op

*
*
*
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.