Aluminium buigen

Het buigen van aluminium behoort tot de specialiteiten van Giezen Metaalproducten. Door onze jarenlange ervaring met opdrachten vanuit verschillende sectoren zijn wij in staat deskundig advies te geven en een oplossing te bieden voor ieder vraagstuk op het gebied van aluminium buigen. Bent u op zoek naar een buig expert om uw aluminium te buigen? Lees meer over Giezen Metaalproducten of neem direct contact op.

Dé specialist in aluminium buigen

Bij Giezen Metaalproducten hebben wij jarenlange ervaring in het koud buigen en walsen van buizen en profielen. Sinds 1892 zijn wij de betrouwbare partner voor al uw buizen buig opdrachten. Het buigen van aluminium is één van onze specialiteiten. Heeft u een uitdagende vraagstuk wat betreft het buigen van aluminium? Neemt u gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing.

Hoe wij aluminium buigen

Aluminium buigen moet op professionele wijze gebeuren. Bij Giezen Metaalproducten beschikken we over een groot machinepark waar we aluminium materialen kunnen buigen tot de door u gewenste vorm. Het machinepark bestaat uit onder andere CNC doorn-buigmachines en een multi-radius vrijevorm buigmachine. Met behulp van deze moderne machines zijn wij in staat om het aluminium buigen in te zetten voor een breed scala aan producten. Het aluminium buigen is geschikt voor vrijwel alle profielen in bijna elke gewenste vorm. Bij Giezen Metaalproducten kunnen wij buizen buigen vanaf Ø 4 mm tot en met Ø 139,7 mm.

Aluminium laten buigen door Giezen Metaalproducten

We zetten ons in voor een betrouwbare en professionele bijdrage aan het vervaardigen en het ontwerpen van uw aluminium producten. Heeft u aluminium materialen die gebogen moeten worden? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder. Neemt u contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Meer weten?

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via tel. 0598-613952, fax 0598-690015 of e-mail info@giezenmetaal.nl

Vraag offerte aan

Neem contact op

*
*
*
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.