Aluminium buigen, dan Giezen Metaalproducten bellen

U bent op zoek naar een partner voor het buigen van aluminium, dan bent u bij Giezen Metaalproducten aan het juiste adres. Naast het aluminium buigen, behoort buis plooien en spiralen tot de kernactiviteiten.

Giezen Metaalproducten
Giezen Metaalproducten BV in Veendam heeft al meer dan honderd jaar, sinds 1892, als kernactiviteit het koud buigen en walsen van buizen en profielen. Neem als voorbeeld het aluminium buigen. Met het moderne machinepark, bestaande uit ondermeer CNC buigmachines en profielwalsen, kan Giezen Metaalproducten een breed scala aan buizen en profielen van ferro en non-ferro metalen verwerken.

Aluminium buigen
Het machinepark voor het aluminium buigen bestaat uit onder andere CNC doorn-buigmachines en een multi-radius vrijevorm buigmachine. Met behulp van deze moderne machines is Giezen Metaalproducten in staat om het aluminium buigen in te zetten voor een breed scala aan producten. Het aluminium buigen is geschikt voor vrijwel alle profielen in bijna elke gewenste vorm. Giezen Metaalproducten kan buizen buigen vanaf Ø 4 mm tot en met Ø 168,3 mm.

Meer weten?

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via tel. 0598-613952, fax 0598-690015 of e-mail info@giezenmetaal.nl

Vraag offerte aan

Neem contact op

*
*
*
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.