Pijp buigen door Giezen Metaalproducten

Giezen Metaalproducten is onder meer gespecialiseerd in pijp buigen. Behalve met het buigen van pijpen houden we ons bezig met CNC buigen en walsen van buizen en profielen van  staal, messing, koper aluminium, rvs enzovoort.  De producten worden toegepast in de scheepsbouw, meubelindustrie, automotive, constructies, leidingwerk. Wij kunnen pijp buigen maar ook mig-en tig lassen, ponsen, knippen, zagen. 

Over ons
Binnen ons bedrijf richten we ons op het koud buigen en walsen van buizen en profielen. Om dit soort werkzaamheden zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren maken we gebruik van een ultramodern machinepark, bestaande uit onder andere CNC buigmachines en profielwalsen.

De mogelijkheden van ons machinepark
Dankzij ons machinepark kunnen ferro en non-ferro metalen pijpen worden verwerkt. Maar dit lukt niet zonder de ervaren medewerkers die deze machines bedienen. Zij hebben inmiddels zoveel ervaring en kennis opgebouwd dat zij voor ieder vraagstuk op het gebied van pijp buigen wel een oplossing weten te bedenken.

Meer weten?

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via tel. 0598-613952, fax 0598-690015 of e-mail info@giezenmetaal.nl

Vraag offerte aan

Neem contact op

*
*
*
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.