Pijpen laten buigen door Giezen Metaalproducten B.V.

Wilt u professioneel pijpen laten buigen? Wij hebben al ruim een eeuw ervaring op het gebied van het buigen van metalen pijpen.

Waarom pijpen buigen
Bij het aanleggen van leidingen is het sneller, betrouwbaarder (minder lekkages!) en goedkoper om pijpen te buigen dan samenstellen mat lasbochten of een knel- of soldeerfittingen aan te brengen. Wij buigen pijpen in elk gewenste afmeting en metaalsoort. Verschillende soorten metalen pijpen buigen wij zowel handmatig als met geavanceerde machines. Wij fabriceren ook andere eindproducten zoals ringen, spiralen, bochten en beugels. Wij hebben de kennis, ervaring en vakmanschap in huis en daarnaast verlenen wij een optimale service.

Bijzondere projecten
Ook voor bijzondere projecten, zoals ingewikkelde vormen of extreme afmetingen kunt u bij Giezen Metaalproducten B.V. terecht. Geen vorm is ons te ingewikkeld, wij kennen de grenzen van ieder materiaal en zorgen altijd voor een perfecte afwerking.

Meer weten?

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via tel. 0598-613952, fax 0598-690015 of e-mail info@giezenmetaal.nl

Vraag offerte aan

Neem contact op

*
*
*
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.