RVS buizen buigen nodig? Giezen Metaalproducten in Veendam

Het buigen van RVS buizen gebeurt nauwkeurig en met de nodige vakmanschap. Giezen Metaalproducten in Veendam is daarbij de betrouwbare partner en kan buizen buigen in iedere vorm: nauwkeurig, mooi en dat aan alle eisen voldoet.

Giezen Metaalproducten
Giezen Metaalproducten al meer dan honderd jaar specialist in het bewerken van ferro- en non-ferro metalen. Hiervoor staat uit modern en uitgebreid machinepark ter beschikking. De werkzaamheden beperken zich niet tot het buigen van RVS buizen. Andere bewerkingen behoren daar ook toe, zoals het aluminium buigen, buis plooien, CNC buigen en het verzorgen van leidingwerk.

RVS buizen buigen
Het machinepark van Giezen Metaalproducten bestaat uit moderne CNC-machines, CNC-doornbuigmachines en CNC-profielwalsen. Hiermee is het mogelijk om RVS buizen te buigen in iedere gewenste vorm. De specialisten van Giezen zorgen voor een optimaal resultaat, een product dat aan alle eisen voldoet. Niet alleen qua maatvoering, maar ook estetisch. RVS buizen buigen is een specialisatie die bij van Giezen goed is ondergebracht. RVS wordt immers zowel binnen- als buitenshuis toegepast en vaak in zicht. Het visuele aspect, strak en mooi, is daarom van groot belang.

Meer weten?

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via tel. 0598-613952, fax 0598-690015 of e-mail info@giezenmetaal.nl

Vraag offerte aan

Neem contact op

*
*
*
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.