Staal buigen laat u over aan Giezen Metaalproducten

Voor het kunnen buigen van staal, met name profielen en buizen, is een bepaalde expertise nodig. Die expertise vindt u bij de vakmensen achter Giezen Metaalproducten. Wij kunnen staal buigen in iedere gewenste vorm en doen dit ook volledig op maat. Natuurlijk verwerken wij ook andere non-ferro metalen als aluminium, rvs., koper, messing, titanium enzovoort. U vind onze producten terug in onder meer de scheepsbouw, leidingwerk, meubelindustie, constructies, trapleuningen.

Wie zijn wij?
Al meer dan een eeuw zijn wij dé expert op het gebied van staal buigen. We hebben hiervoor de juiste kennis in huis, maar beschikken ook over een modern machinepark. We kunnen hierdoor onder andere aluminium buigen, buis plooien, en CNC buigen.

Welke machines staan er in ons park?
In ons machinepark staan CNC-machines, CNC-doornbuigmachines en CNC-profielwalsen. Hiermee is het mogelijk staal te buigen, precies zoals u dat wilt. Onze gespecialiseerde werknemers zorgen daarbij altijd voor een optimaal resultaat: een maat product dat perfect is afgewerkt en gezien mag worden.

Meer weten?

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via tel. 0598-613952, fax 0598-690015 of e-mail info@giezenmetaal.nl

Vraag offerte aan

Neem contact op

*
*
*
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.
Er is iets mis gegaan met het verzenden! Zie de gemarkeerde velden om het op te lossen.